کد خبر :   321  | تاریخ خبر : 1396/12/28  | ساعت : 13:02

سرپرست جدید موسسه رازی شعبه شمال شرق(مشهد) منصوب شد

طی حکمی از سوی رئیس موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی، دکتر حمیدرضا فرزین به عنوان سرپرست موسسه رازی شعبه مشهد منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی موسسه رازی، دکتر علی اسحاقی در حکمی دکتر حمیدرضا فرزین را به عنوان سرپرست موسسه رازی شعبه شمال شرق(مشهد) منصوب کرد و از زحمات دکتر مهدی کیانی زاده که تاکنون عهده دار مسئولیت ریاست موسسه رازی شعبه مشهد بود نیز تقدیر و تشکر کرد.

در این حکم آمده است:

جناب آقای دکتر حمیدرضا فرزین نظر به سوابق تجارب و دانش ارزشمند جنابعالی به موجب این حکم به عنوان سرپرست شعبه موسسه رازی منطقه شمال شرق کشور- مشهد منصوب می شوید.

امید است با اتکال به خداوند متعال و تلاش و کوشش در جهت اهداف عالیه موسسه و نیز برقراری و توسعه روابط علمی و تحقیقاتی با واحدهای دامپزشکی موفق باشید.

گفتنی است دکتر حمیدرضا فرزین پیش از این نیز ریاست موسسه رازی شعبه مشهد را در کارنامه خود دارد.