مشخصات محصول:
• سرم خرگوش از سرم تازه این حیوانات به دست می آید.
• این محصول به صورت لیوفیلیزه عرضه می شود و تا تاریخ انقضاء نوشته شده بر روی آن پایدار است.
ترکیب فرآورده:
• هر ویال حاوی سرم خالص خرگوش می باشد.
موارد استفاده:
• در آزمایشگاه ها و مراکز تحقیقاتی جهت غنی سازی محیط های کشت میکروارگانیزم ها استفاده می شود.
روش آماده سازی:
• به شیشه حاوی پودر لیوفیلیزه سرم 5 میلی لیتر آب مقطر دو بار تقطیر اضافه نموده تا کاملاً حل شود. پس از آن سرم را می توان مصرف کرد.
شرایط نگهداری:
• در معرض نور خورشید قرار داده نشود.
• در دمای 2 تا 4 درجه سانتی گراد نگهداری شود.
• برای مدت طولانی ( 24 ماه) بایستی در 20- درجه سانتی گراد نگهداری شود.